21 Aralık 2012 Cuma

Kazananlar

''Bilene Yeni Yılda Ödül Var!'' sorularını zaman ayırıp cevaplayan herkese teşekkürler! Umarım iyi zaman geçirmişsinizdir.

Sonucunu merak edenler için önce cevap anahtarı:
Paketler hazır!
  1. C
  2. A
  3. A
  4. D
  5. D
  6. C
  7. A
  8. D
  9. B
  10. C
Şimdi kazananlar: 

1. Asabi Bakire 10 (13 Aralık)
2. bi kahve bi kitap 10 (13 Aralık)
3. Beyaz Kitaplık 10 (14 Aralık)

Tebrikler! Şimdi tek yapması gereken hangi kitabı istediğinizi belirlemek bana adresinizi göndermek. Birinci; Sapkın, Agnes Grey ve Hafif Metro Günleri-Üç Parça Toprak-Hera Nuş seçeneklerinden hangisini seçtiğini, ikinci de geriye kalanlardan tercihini buraya yorum olarak bırakırsa harika olur.

Güle güle okuyun!


10 yorum:

  1. Huysuzluk ediyor gibi olmasın ama son soruda Pulitzer'li b şıkkından emin gibiydim ben;
    "Must I be a U.S. citizen to apply for a Pulitzer Prize?
    Only U.S. citizens are eligible to apply for the Prizes in Letters, Drama and Music (with the exception of the History category in Letters where the book must be a history of the United States but the author may be of any nationality). For the Journalism competition, entrants may be of any nationality but work must have appeared in a U.S. newspaper published at least once a week, on a newspaper's Web site or on an online news organization's Web site."
    Dolayısıyla diğer şıklara bakmadan onu işaretlemiştim =( Yanılıyorsam özür dilerim şimdiden ama aklımda kalacağına söylemiş olayım istedim. =) Ayrıca kazananlara tebrikler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben soruları blogdaki yazılardan çıkarmış, cevapları da ona göre oluşturmuştum. Blogda da ödülleri sadece Amerikalılara verildiği yazıyor. Haklısın 2012 ilanında bütün fiction ve non-fiction kategorilerinde ABD vatandaşı olmak şartı varken tarih alanına istisna tanınmış. Ama Edgar ödüllerinde de hiçbir kategoride hiç böyle bir şart yok :) Gönlünü başka fırsatta alabilirim bence, olmaz mı?

      Sil
    2. Ben onu şaşırtmalı şık sanıp, hemen işaretlemiştim, diğer şıklara bakmak gelmedi aklıma. Tabi ki olur, başka fırsatları dört gözle bekliyor olacağım öyleyse =)

      Sil
  2. Tekrar elinize sağlık, gerçekten keyifliydi .. Üniversitede bir hocamız kitap, defter vs. açık yapardı sınavlarmızı, o yıllara döndüm, blogunuzu da baştan bir turlamış oldum cevapları araştırırken =)
    Tebrikler arkadaşlara..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim, belki devamı gelir ;)

      Sil
  3. Geç katıldığımız için şansımız yok zannediyordum Tankut Bey'in takılmasıyla şans bize gülmüş. Bence Tankut Bey bize incelik olsun diye yanlış şıkkı işaretlemiş :))


    Çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  4. Çok sevindim:)) Sapkın'ı tercih ederim,mümkünse:)

    YanıtlaSil
  5. Ben de çok sevindim :)
    Tercihim Agnes Grey... Asabi Bakire'nin onu seçmemesine de sevindim :)
    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar az önce kitaplarınızı PTT Kargo'ya verdim. Diliyorum yıl başından önce elinizde olur ve diliyorum doğru zarfa doğru kitabı koymuşumdur :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kitabım çok güzel bir paketle,elime ulaştı, çok teşekkürler.

      Sil

Söyleyecek sözü olanlara bayılırım! :)