9 Şubat 2015 Pazartesi

İçimden Geldi


Kim Enver Aysever'in son romanı Bu Roman O kız Okusun Diye Yazıldı'yı okumak ister? Hem de imzalı bir baskıdan? Ben istedim ve siz de istersiniz diye düşünerek size de bir tane aldım. İsteyenlerin birden fazla olacağını düşünerek iki hafta sonra 24 Şubat günü yapacağım çekilişin talihlisine kitabı hediye edeceğim. 

Çekilişe katılmak için Enver Aysever'in en sevdiğiniz romanını veya romanları hakkında ne düşündüğünüzü, Aykırı Kumpanya'yı izleyip izlemediğinizi, Aykırı Sorular'ı takip edip etmediğinizi,  en sevdiğiniz Aykırı Sorular bölümünü veya herhangi bir yorumunuzu e-posta adresinizle birlikte yorum olarak bırakmanız yeterli. Mesela ben Aykırı Soruları izlerdim ama hiç romanını okumamıştım. Aykırı Kumpanya o kadar yazarlarla ve edebiyatla doluydu ki son romanını da okumak istedim.

Kitap Notları'nı Google Friend Connect üzerinden takip etmeniz veya sağ üst köşede gördüğünüz ''Beni yorma, e-posta gönder'' kutucuğundan e-posta listesine dahil olmanız şart yoksa mükerrer katılımı engelleyemem.

Yorumlarınızı bekliyorum, kazananı 25 Şubat günü bu yazının altında açıklayacağım!

*Eğer Kitap Notları'nı e-posta yoluyla takip ediyorsanız ''anonim'' seçeneğiyle e-posta adresinizi belirterek yorum bırakabilirsiniz.

**E-postanızı sağ üst köşede ''Beni yorma e-posta gönder'' yazan kutucuğa yazıp posta kutunuza gelecek olan aktivasyon linkine tıklayarak e-posta yoluyla Kitap Notları'nı takip edebilirsiniz.




KAZANAN comert44@gmail.com oldu. Ona hemen e-posta atıyorum. Katılanlara da teşekkür ediyorum!

17 yorum:

  1. aykırı soruları izlerdim ama kitabını hiç okumadım.ayrıcakitabın ismi çok ilgimi çekti ve bu kitabı çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E-posta adresinizi de yazabilir misiniz?

      Sil
    2. sedabayoldu@hotmail.com

      Sil
  2. Madem öyle şansımızı deneyelim. :)
    e-posta adresim: bugraeskicinar1@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. AYKIRI SORULAR programıyla tanıdım, Edebiyat Ölmelidir ve Nasıl Yazar Olunur kitaplarını okudum. Beğendim ve aynı aykırı tavrı bu kitaplarda da buldum.

    E posta : murat_yildiz85@hotmail.com

    YanıtlaSil
  4. Enver Aysever'i çok severim. Kitap fuarında uzun bir kuyruğa girip kitabını imzalatmıştım ve küçük bir sohbet gerçekleştirmiştik. Edebiyat Ölmelidir'i imzalatmıştım o gün ve en sevdiğim kitabı da odur. Edebiyat ve edebiyatçılar üzerine denemelerden oluşuyor, arada açar bakarım. Aykırı Sorular programını kaçırmamaya çalışırdım. Cumartesi gecelerine geçtiğinde Zülfü Livaneli'nin konuk olduğu bir program vardı, o program bana göre en keyiflisiydi. Aykırı Kumpanya'ya çok istediğim halde gidemedim geçen sene. Hatta yakınıma, Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'ne de gelmişti ama bilet için geç kalmışım, almaya yeltenince bilet kalmadığını görmüştüm. Bu sene bitmeden gitmek istiyorum. Oldu mu bu yorum?:)))
    sezerperker@yahoo.com

    YanıtlaSil
  5. Aykırı soruları izlerdim ama kitabını hiç okumadım. merak ettiğim kitaplarından biridir Bu Roman O kız Okusun Diye Yazıldı. mail adresim: 1kitapbenimevim@gmail.com

    YanıtlaSil
  6. aykırı soruları severek izlerdim.ama bu yarışmaya arkadaşım için katılıyorum.arkadaşım bu kitabı çok istiyor ona hediye etmek için istiyorum.kitabindelisi@hotmail.com

    YanıtlaSil

  7. Aykırı soruları zaman zaman izledim. Kendi yazdıklarını bilmiyorum ama iyi bir okur olduğunu biliyorum. Edebiyat araştırmalarını biliyorum. Kitabın ismi ilginç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekilişe katılmak istiyorsanız lütfen e-posta adresinizi yazın.

      Sil
  8. Aykırı soruları zaman zaman izledim. Kendi yazdıklarını bilmiyorum ama iyi bir okur olduğunu biliyorum. Edebiyat araştırmalarını biliyorum. Kitabın ismi ilginç.
    comert44@gmail.com

    YanıtlaSil
  9. kitabı kazanan ne zaman belli olacak???

    YanıtlaSil
  10. merhaba yarışma sonucunu ne zaman açıklayacaksınız??

    YanıtlaSil
  11. Tüh kaçırdım yarışmayı galiba

    YanıtlaSil
  12. Kitap için çok teşekkürler. Herkese kitap dolu günler

    YanıtlaSil

Söyleyecek sözü olanlara bayılırım! :)